S’elabora dins d’un parc natural de Gal·les, d’on s’obté aigua d’una gran qualitat que s’utilitza per portar la ginebra al 40% de volum una vegada destil·lada. La seva nota de sabor característica li ve d’una mescla de 10 botànics: pell de taronja i llimona, canyella, regalèssia, arrel d’angèlica i de orris, coriandro i escorça de canelo juntament amb les clàssiques bayasde ginebre. El seu patentat sistema de destil·lació en columnes influeix en la qualitat i neutralitat del seu alcohol de base. En nas, la ginebra brecon és elegant i ens mostra notes cítriques i de ginebre deixant la nota alcohòlica en un segon pla. En boca, gin brecon ens mostra tres notes clares: el ginebre, una nota cítrica i especiada de coriandre, una suau nota cítrica i un plànol de canyella. És molt saborosa i la seva nota alcohòlica està molt bé integrada en un segon pla. El final és d’una intensitat mitjana.